Scourcing Manager

Functieomschrijving

Magneds.com B.V. bouwt ruim 20 jaar loyaliteits- en activatieoplossingen voor toonaangevende internationale foodretailers en merken. Vanuit het hoofdkantoor in Tilburg worden dagelijks ruim 50 collega’s vanuit verschillende disciplines uitgedaagd magnetiserende momenten te creëren voor de klant! Magneds biedt een totaaloplossing, van conceptontwikkeling tot de uitvoering van de actie. De medewerkers adviseren en begeleiden de klanten vanaf de besluitvorming tot het verder verbeteren van een succesvolle campagne. Magneds beïnvloedt, beloont en monitort gedrag door slim denken en technologie te combineren met creatieve concepten.

Ter uitbreiding van het Inkoopteam is Magneds op zoek naar een Sourcing Specialist/Inkoper. In deze functie zoek je de beste toeleveranciers in de wereld voor de producten van de diverse loyaliteitspromoties. Of het nu gaat om bloemzaden, pluche knuffels of knikkers, jij weet wat er speelt in de markt en bent in staat de behoefte snel te doorgronden. Jij kunt het verschil maken en bijdragen aan de winstgevendheid van Magneds vanwege de grootschalige volumes. Je creëert waarde voor Magneds door creatieve ideeën om te zetten in fysieke producten. Op die manier kom jij tot de beste prijs-kwaliteitverhouding waardoor je collega’s van sales optimaal kunnen scoren. Je bouwt lange termijnrelaties met partners en leveranciers.

Functievereisten

Je bent een ambitieuze inkoop/sourcing professional die graag een nieuwe uitdaging aangaat. Je opereert graag in een dynamische omgeving en je houdt van afwisseling. Jij ziet het als een uitdaging om datgene te vinden wat niet gevonden kan worden. Je onderzoekt meerdere richtingen en kom je tot de beste oplossing. Samen met jouw creatieve collega’s weet je moeiteloos een concept om te zetten in een innoverend, verassend, haalbaar en betaalbaar product. Je bent gemotiveerd, energiek, en bent in staat buiten de kaders te denken. Je hebt een helicopterview over de gehele sourcing keten en oog voor detail.

Verder herken jij jezelf in de volgende competenties en kwalificaties:

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een Non-Food organisatie, bij voorkeur in een internationale en/of retail omgeving;
  • Ervaring in de wereld van speelgoed is absoluut een pré. Je bent bekend met officiële keuringsinstanties;
  • Je beschikt over een can-do-mentaliteit en het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen zowel interne als externe projecten en leveranciers;
  • Jouw Nederlands en Engels is uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Frans en Duits is een pre.

Wat Magneds biedt:

Magneds biedt jou dé kans om op Champions League niveau te sourcen in Europa en Azië. Samen met meer dan 50 creatieve en innovatieve collega’s strijd je op het hoogste niveau met het doel onvergetelijke loyaliteitscampagnes op te zetten. Daarnaast biedt Magneds B.V. jou:

  • Een arbeidsovereenkomst van 40 uur per week;
  • Een competitief salaris;
  • 30 vrije vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Een laptop en een mobiele telefoon;
  • Pensioenregeling;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen.